1. Prima pagina
  2. /
  3. Noutati
  4. /
  5. Ghetele de baschet James Harden de...

Comenzi telefonice:
L- V: 10:00 - 19:00 / S: 10:00 - 15:00

Ghetele de baschet James Harden de la Adidas, vin cu o nouă perspectivă asupra jocului

Adidas se implică în inovarea ghetelor de baschet, tocmai de aceea, l-a ales pe James Harden, unul dintre cei mai prolifici jucători din NBA, cel mai valoros campionat de baschet din lume, pentru o serie de ghete personalizate concepute și construite pentru performanță, după nevoile și specificațiile jucătorului.

Gama Harden de la Adidas a demarat deja cu Vol.1, prin care producătorul de echipamente sportive încearcă să aducă pe scena ghetelor de baschet, dar și a întregii linii de echipament specifice sportului o notă de inovație prin care să se diferențieze de ceilalți producători extrem de activi pe acestă nișă a echipamentelor personalizate concepute în urma unei colaborări apropiate între branduri și sportivi de top în ariile lor de activitate.

Conceptul ghetelor de baschet dar și a întregii linii de echipament s-a pornit de la elemente personale de care baschetbalistul celor de Houston Rockets are nevoie pentru a-și îmbunătăți performanțele în condiții optime de confort și siguranță. În ceea ce privește linia de îmbrăcăminte sport, aceasta este destinată oamenilor activi, sportivilor amatori și profesioniști care își doresc să beneficieze de o libertate de mișcare excelentă chiar și atunci când nu sunt la meciuri sau la antrenamente.

Ghetele de baschet au fost lansate la începutul lunii decembrie 2016. Cu ocazia lansării, James Harden declara: „Este o oportunitate unică şi toată munca pe care am depus-o împreună a făcut ca acest proiect să fie unul autentic. Fiecare este deschis către părerile celor din jur, şi nu voiam doar să aducem un pantof pe raft şi să spunem că acesta este James Harden. Este construit după modul în care joc şi veţi putea să-mi vedeţi stilul, diferitele stări, micile detalii și poveștile care mă reprezintă.”

Foto: Adidas.com

Nu există comentarii încă.

Lasă un comentariu

*

reebok_logo

(0) Total: lei

Comenzi telefonice: 0768538385
L- V: 10:00 - 19:00 / S: 10:00 - 15:00