1. Prima pagina
  2. /
  3. Recomandari
  4. /
  5. Sfaturi practice pentru curățarea pantofilor sport...

Comenzi telefonice:
L- V: 10:00 - 19:00 / S: 10:00 - 15:00

Sfaturi practice pentru curățarea pantofilor sport albi

Cu siguranță ai cel puțin o pereche de pantofi sport albi pe care îi porți cu mare grijă, temându-te la fiecare pas să nu calci într-o grămadă de praf sau în noroi. Îți place să-i porți, merg perfect cu ținutele tale casual chic de primăvară, vară și toamnă, dar pentru a le păstra aspectul au nevoie de o întreținere specială. Vrei ca la fiecare purtare să arate ca „scoși din cutie”, așa că, va trebui să citești în continuare pentru a afla câteva reguli esențiale de întreținere.

Corectează zgârieturile cu ojă albă

Din păcate albul este foarte sensibil. Orice zgârietură, oricât de superficială ar fi iese în evidență. Pentru a salva aparențele vopsește zona avariată cu ojă albă. Nimeni nu va observa altceva decât aspectul impecabil al pantofilor tăi albi.

Oțetul curăță petele

Dacă sneakerșii tăi albi au pete persistente, s-ar putea ca un produs din cămară folosit, de obicei, la salate să-ți fie de mare ajutor. Da, oțetul are calitatea de a scoate petele persistente, așa că ia o lavetă, îmbibă-o în oțet și spune adio petele care te enervau groaznic.

Nu-i pune în mașina de spălat

Chiar și la un ciclu de spălare „blând” mașina de spălat este prea „dură” pentru spălatul pantofilor sport albi. Rămâi la curățarea manuală. Necesită mai mult efort, dar este cea mai bună variantă.

Folosește periuța de dinți

Bineînțeles, este recomandat să folosești o periuță de dinți scoasă din uz, apă călduță și săpun. Această tehnică este recomandată pentru petele care s-au ascuns în locuri mai greu accesibile.

Folosește prosoape de hârtie pentru o uscare rapidă

Odată ce ți-ai spălat pantofii sport albi, ai vrea să-i porți cât mai repede, așa că șterge-i cu un prosop de hârtie. De asemenea pune prosoape de hârtie pe interior pentru a absorbi umezeala.

Folsește înălbitor, în cantități mici

Poți folosi înălbitor pentru a păstra strălucirea pantofilor tăi sport. Atenție, însă, sunt recomandate doar cantități foarte mici, diluate în apă. Nu aplica înălbitor direct pe suprafața pantofului. Fă un amestec în care pui o parte de înălbitor la șase părți de apă și vei obține o soluție de curățare excelentă. Ca mod de aplicare, poți înmuia periuța de dinți în soluție, după care să freci ușor suprafața pantofului sport.

Până la urmă nu este chiar așa greu să ai o pereche de pantofi sport albi care arată impecabil la fiecare purtare.

Nu există comentarii încă.

Lasă un comentariu

*

reebok_logo

(0) Total: lei

Comenzi telefonice: 0768538385
L- V: 10:00 - 19:00 / S: 10:00 - 15:00