1. Prima pagina
  2. /
  3. Recomandari
  4. /
  5. Adidas Eqt Racing Adv, pantofii sport...

Comenzi telefonice:
L- V: 10:00 - 19:00 / S: 10:00 - 15:00

Adidas Eqt Racing Adv, pantofii sport casual perfecți pentru back to school

Perioada concediilor se apropie de final, începe școala, așa că, pe lângă rechizite, părinții ar trebui să pregătească un buget și pentru o garderobă nouă pentru copii. Din punctul de vedere al încălțămintei, Adidas Eqt Racing Adv pot fi varianta ideală pentru a-i purta la școală în această toamnă.

Copiii au nevoie de confort, capitol la care Adidas Eqt Racing Adv excelează. Pantofii sport low top au fost inspirați din colecția de alergare Adidas, de le-au fost încorporate atributele de confort. Tehnologia sportivă se regăsește atât în construcția tălpii, cât și a părții superioare.

Materialul textil din partea superioară oferă un confort optim piciorului, asigurând atât o libertate de mișcare deplină, cât și o ventilare corespunzătoare.

Un punct esențial care recomandă acest model pentru adolescenții cool este designul versatil care se potrivește perfect ținutelor la modă pe care le vor purta adolescenții în această toamnă. Vor merge perfect cu o pereche de pantaloni chino sau din denim cu un tricou cu imprimeu.

Un atu important al acestui model este raportul calitate-preț. Prețul se situează la nivelul mediu, dar atributele acestor pantofi sport. Durabilitatea este una foarte bună, ceea ce este un element extrem de important atunci când vine vorba de pantofi sport pentru copii și adolescenți. Aceștia sunt foarte activi și au nevoie de încălțăminte fiabilă care să poată acoperi activitățile zilnice. Astfel, pe lângă confortul oferit în timpul unei purtări normale, modelul face față și activităților sportive ușoare. Acest avantaj decurge din „moștenirea” liniei de pantofi sport de alergare din care modelul Adidas Eqt Racing Adv a fost adaptat pentru stradă.

Așadar, designul modern și tehnologia sportivă adaptată nevoilor unei purtări zilnice recomandă acest model pentru copiii și adolescenții care au nevoie de o încălțăminte versatilă și durabilă în această toamnă.

Nu există comentarii încă.

Lasă un comentariu

*

reebok_logo

(0) Total: lei

Comenzi telefonice: 0768538385
L- V: 10:00 - 19:00 / S: 10:00 - 15:00