1. Prima pagina
  2. /
  3. Recomandari
  4. /
  5. Cum poți curăța pantofii sport din...

Comenzi telefonice:
L- V: 10:00 - 19:00 / S: 10:00 - 15:00

Cum poți curăța pantofii sport din piele întoarsă?

Pantofii sport din piele întoarsă sunt atractivi, versatili și foarte confortabili. În plus, pielea întoarsă este un material foarte rezistent. Are însă un punct slab. Se murdărește foarte repede și își pierde aspectul pe care l-ai apreciat atât de mult în momentul în care ai achiziționat pantofii. Totuși, dacă îi cureți corect, te vei bucura de un aspect impecabil mai mult timp.

Noroiul se curăță cu peria

Dacă ai reușit să ai urme de noroi pe pantofii sport din piele întoarsă, atunci ar fi bine să ai o perie la îndemână. Pentru a obține cele mai bune rezultate este recomandat să folosești o perie specială pentru acest material. Noroiul trebuie să fie uscat pentru o curățare eficientă.

Petele negre se curăță cu o radieră

Da, radiera se poate dovedi un instrument eficient de curățare. Așadar, dacă după periere rămân pete negre, folosește o radieră moale din cauciuc. S-ar putea să facă minuni!

Petele transparente dispar cu oțet

Oțetul este o soluție eficientă de curățare pentru pantofii sport din piele întoarsă. Umezește o lavetă textilă cu oțet alb. Freacă ușor zonele pătate. Pentru a înlătura complet pata, periază ușor suprafața cu o periuță de dinți.

Soluția pentru curățat covoare pentru pete persistente

Pentru pete persistente ai nevoie de o soluție fiabilă. De obicei, soluțiile pentru curățat covoare au incluse toate elementele pentru a oferi o curățare foarte bună. Se va aplica soluția cu moderație, după care se va peria ușor cu o periuță de dinți. La final se va șterge cu o lavetă uscată.

Prosopul umed pentru curățarea zilnică

Este recomandat ca, după fiecare purtare, pantofii sport din piele întoarsă să fie curățați cu un prosop obișnuit de baie, ușor umedă. Astfel, vei reuși să înlături cea mai mare parte din petele curente și vei preveni folosirea periei care, în condițiile unei utilizări intensive, va provoca o uzură prematură.

Nu există comentarii încă.

Lasă un comentariu

*

reebok_logo

(0) Total: lei

Comenzi telefonice: 0768538385
L- V: 10:00 - 19:00 / S: 10:00 - 15:00