Nike

De peste jumătate de secol, brandul american Nike asigură tuturor entuziaștilor sportului echipamente sportive concepute pentru a susține performanța dar și pentru a asigura condițiile de siguranță necesare pentru ca fiecare atlet să-și poată practica disciplina sportivă.

Brandul Nike a crescut de la un simplu distribuitor de pantofi sport la lider global în producția nu doar de pantofi sport, ci și de echipament sportiv pentru toate disciplinele.

Compania  lucrează cu atleți profesioniști pentru a-și îmbunătăți constant linia de produse și pentru a face accesibile publicului larg, entuziaștilor sportului, echipamente sportive și pantofi sport dezvoltate după cele mai noi tehnologii și practici în sport.

Disciplinele sportive evoluează, sportivii se perfecționează, competițiile sunt din ce în ce mai acerbe, iar echipamentele trebuie să se adapteze contant la aceste schimbări.

Nike a dat dovadă de viteză de reacție la schimbări și nu numai, fiind de multe ori inovatorul care a adus ceva în plus industriei.

Implicit

    Results 1 of 48

    Results 1 of 48