Ofera un calificativ
(0 voturi)

Perioada concediilor se apropie de final, începe școala, așa că, pe lângă rechizite, părinții ar trebui să pregătească un buget și pentru o garderobă nouă pentru copii. Din punctul de vedere al încălțămintei, Adidas Eqt Racing Adv pot fi varianta ideală pentru a-i purta la școală în această toamnă.

Copiii au nevoie de confort, capitol la care Adidas Eqt Racing Adv excelează. Pantofii sport low top au fost inspirați din colecția de alergare Adidas, de le-au fost încorporate atributele de confort. Tehnologia sportivă se regăsește atât în construcția tălpii, cât și a părții superioare.

Materialul textil din partea superioară oferă un confort optim piciorului, asigurând atât o libertate de mișcare deplină, cât și o ventilare corespunzătoare.

Un punct esențial care recomandă acest model pentru adolescenții cool este designul versatil care se potrivește perfect ținutelor la modă pe care le vor purta adolescenții în această toamnă. Vor merge perfect cu o pereche de pantaloni chino sau din denim cu un tricou cu imprimeu.

Un atu important al acestui model este raportul calitate-preț. Prețul se situează la nivelul mediu, dar atributele acestor pantofi sport. Durabilitatea este una foarte bună, ceea ce este un element extrem de important atunci când vine vorba de pantofi sport pentru copii și adolescenți. Aceștia sunt foarte activi și au nevoie de încălțăminte fiabilă care să poată acoperi activitățile zilnice. Astfel, pe lângă confortul oferit în timpul unei purtări normale, modelul face față și activităților sportive ușoare. Acest avantaj decurge din „moștenirea” liniei de pantofi sport de alergare din care modelul Adidas Eqt Racing Adv a fost adaptat pentru stradă.

Așadar, designul modern și tehnologia sportivă adaptată nevoilor unei purtări zilnice recomandă acest model pentru copiii și adolescenții care au nevoie de o încălțăminte versatilă și durabilă în această toamnă.

Citește mai mult
Pantofii sport din piele întoarsă sunt atractivi, versatili și foarte confortabili. În plus, pielea întoarsă este un material foarte rezistent. Are însă un punct slab. Se murdărește foarte repede și își pierde aspectul pe care l-ai apreciat atât de mult în momentul în care ai achiziționat pantofii. Totuși, dacă îi cureți corect, te vei bucura […]
Ofera un calificativ
(0 voturi)

Pantofii sport din piele întoarsă sunt atractivi, versatili și foarte confortabili. În plus, pielea întoarsă este un material foarte rezistent. Are însă un punct slab. Se murdărește foarte repede și își pierde aspectul pe care l-ai apreciat atât de mult în momentul în care ai achiziționat pantofii. Totuși, dacă îi cureți corect, te vei bucura de un aspect impecabil mai mult timp.

Noroiul se curăță cu peria

Dacă ai reușit să ai urme de noroi pe pantofii sport din piele întoarsă, atunci ar fi bine să ai o perie la îndemână. Pentru a obține cele mai bune rezultate este recomandat să folosești o perie specială pentru acest material. Noroiul trebuie să fie uscat pentru o curățare eficientă.

Petele negre se curăță cu o radieră

Da, radiera se poate dovedi un instrument eficient de curățare. Așadar, dacă după periere rămân pete negre, folosește o radieră moale din cauciuc. S-ar putea să facă minuni!

Petele transparente dispar cu oțet

Oțetul este o soluție eficientă de curățare pentru pantofii sport din piele întoarsă. Umezește o lavetă textilă cu oțet alb. Freacă ușor zonele pătate. Pentru a înlătura complet pata, periază ușor suprafața cu o periuță de dinți.

Soluția pentru curățat covoare pentru pete persistente

Pentru pete persistente ai nevoie de o soluție fiabilă. De obicei, soluțiile pentru curățat covoare au incluse toate elementele pentru a oferi o curățare foarte bună. Se va aplica soluția cu moderație, după care se va peria ușor cu o periuță de dinți. La final se va șterge cu o lavetă uscată.

Prosopul umed pentru curățarea zilnică

Este recomandat ca, după fiecare purtare, pantofii sport din piele întoarsă să fie curățați cu un prosop obișnuit de baie, ușor umedă. Astfel, vei reuși să înlături cea mai mare parte din petele curente și vei preveni folosirea periei care, în condițiile unei utilizări intensive, va provoca o uzură prematură.

Citește mai mult
Nike Arrows este un model care a reușit să se impună în moda acestei veri. Designul cool și proaspăt, materialele de calitate și adaptabilitatea la ținutele sport de vară și nu numai au adus acestui model popularitatea de care se bucură acum. Modelul este unul low top inspirat din colecțiile Nike de pantofi sport de […]
Ofera un calificativ
(0 voturi)

Nike Arrows este un model care a reușit să se impună în moda acestei veri. Designul cool și proaspăt, materialele de calitate și adaptabilitatea la ținutele sport de vară și nu numai au adus acestui model popularitatea de care se bucură acum.

Modelul este unul low top inspirat din colecțiile Nike de pantofi sport de alergare, de unde au și împrumutat o serie de caracteristici tehnice prin care se recomandă pentru o purtare zilnică. Cel mai important atribut preluat de la pantofii sport destinați alergătorilor este confortul sustenabil. Nike Arrows sunt construiți astfel încât să ofere purtătorului susținerea necesară în condițiile unei utilizări urbane zilnice și intense.

Tehnologia încorporată în talpă permite o adaptare ușoară pe orice picior. Pantoful sport se personalizează astfel în funcție de cel care îl poartă încă de la prima utilizare. Totodată flexibilitatea tălpii susține foarte bine piciorul în timpul mersului, prevenind foarte bine senzația de picioare obosite.

Materiale din care este construită partea superioară fac parte din categoriile celor folosite și la pantofii sport pentru atleții profesioniști. Datorită acestor materiale pantoful sport oferă piciorului o ventilație foarte bune, aspect esențial pentru o încălțăminte de vară.

Nike Arrows este un model foarte ușor, ceea ce crește gradul de confort pe care îl oferă. Majoritatea celor care au purtat modelul spun că este una dintre cele mai confortabile perechi de pantofi sport pe care au purtat-o.

Sunt recomandați și pentru activități de timp liber și mișcare ușoară. În schimb pentru activități sportive intense, cum ar fi alergarea sau antrenamentele de mare intensitate la sală, este recomandată câte o pereche de pantofi sport dedicată acestui scop. Deși sunt inspirați din modele de alergare, Nike Arrows sunt făcuți pentru a fi utilizați ca o încălțăminte de zi cu zi.

Așadar, dacă vrei o pereche de pantofi sport casual, pentru o purtare zilnică, Nike Arrows poate fi un răspuns foarte bun pentru acest sezon.

Citește mai mult
Ofera un calificativ
(0 voturi)

Știm că vrei ținute de vară cool, confortabile și răcoroase. În aceste ținute încălțămintea are un rol esențial. De aceea, ne-am adaptat și am construit o colecție specială de pantofi sport New Balance pentru femei. Am ales modele care se adaptează perfect atât condițiilor meteo din timpul verii, cât și ținutelor tale estivale.

Am ales modele pe care le-am adăugat în colecția de pantofi sport de sezon după preferințele anterioare ale clientelor noastre. Așadar, am ales modele construite din materiale speciale care asigură o ventilare corespunzătoare a piciorului, iar talpa este concepută în așa fel încât să-ți ofere confortul optim pentru o purtare îndelungată.

Am avut grijă să selectăm pantofi sport New Balace pentru femei pe care să-i poți purta și în vacanță. Așa că, am adăugat în colecție modele în culori vii care se potrivesc de minune cu o rochie vaporoasă de vară sau cu o rochie cămașă chic sau chiar cu o rochie de plajă.

Colecția de pantofi sport New Balance pentru femei pe care am pregătit-o pentru această vară se potrivește perfect oricărui tip de concediu plănuiești. Dacă mergi la mare, o pereche îți va fi de folos la plimbările pe faleză sau în plimbările pe care le vei face pentru explorarea stațiunii. În același timp, dacă plănuiești o vacanță activă, poate la munte, cu drumeții, o pereche de pantofi sport va fi extrem de folositoare pentru a-ți relaxa picioarele după o zi întreagă petrecută în bocancii de tură.

De asemenea, poți purta o pereche de pantofi sport și în turele cicliste pe cărări de munte sau pe șosea, în cazul în care ai trecut pe lista de vacanță și această activitate.

Bineînțeles, ne-am gândit și la bugetul tău. Urmărește-ne și descoperă reducerile speciale pe care ți le pregătim pe toată durata sezonului estival!

Citește mai mult
Vrei să începi să alergi și, cine știe poate să participi la un semi-maraton peste câteva luni. După ce te-ai documentat temeinic, ai achiziționat perechea perfectă de pantofi de alergare și echipamentul potrivit, dar mai lipsește un singur element esențial: motivația. Pentru cei care aleargă deja în mod regulat achiziția unei perechi noi de pantofi […]
Ofera un calificativ
(0 voturi)

Vrei să începi să alergi și, cine știe poate să participi la un semi-maraton peste câteva luni. După ce te-ai documentat temeinic, ai achiziționat perechea perfectă de pantofi de alergare și echipamentul potrivit, dar mai lipsește un singur element esențial: motivația.

Pentru cei care aleargă deja în mod regulat achiziția unei perechi noi de pantofi de alergare este un factor de motivație. Începătorii, însă, au nevoie de ceva mai mult pentru a se apuca de treabă. Găsesc întotdeauna scuze legate de constrângerile de timp, după ce le-au epuizat pe cele că se documentează temeinic pentru achiziția de echipament.

În primul rând, ai nevoie de un obiectiv clar. Acesta poate fi pregătirea pentru o cursă, pierderea câtorva kilograme în plus, îmbunătățirea condiției fizice sau, pur și simplu, îmbunătățirea performanțelor pe traseul obișnuit.

Un alt factor motivant important este găsirea a cel puțin unui partener de antrenament și stabilirea unui program.

Un inamic al motivației este monotonia. Alergarea poate deveni monotonă dacă nu alternezi și variezi abordările, obiectivele și, nu în ultimul rând traseele. Câteva elemente care te-ar putea ajuta să te motivezi ar fi:

  • Variază traseul. Un traseu diferit aduce nu doar un peisaj nou, ci și provocări noi. Poți alterna și suprafețele de alergare.
  • Variază ritmul și distanțele. Poți alerga la un ritm crescut pe distanțe mai scurte, iar la un ritm mai lent pe distanțe mai lungi. Alternând ritmul și distanțele îți construiești o condiție fizică durabilă.
  • Variază orele de alergare. Dacă timpul îți permite, programează-ți turele în diferite momente ale zilei. Dacă alergi, de obicei dimineața, nu ar strica să încerci uneori să faci o tură la prânz sau seara.
  • Variază cu alte forme de antrenament. Încearcă să alternezi antrenamentele de alergare cu antrenamentele la sală sau cu turele cu bicicleta. Este important și benefic să variezi formele de sport pe care le practici.

Încalță-ți pantofii de alergare și ieși la o tură!

Citește mai mult
Ofera un calificativ
(0 voturi)

Vara ai nevoie de încălțăminte confortabilă, care să completeze ținutele estivale. Aici intervine Adidas Superstar 80’s Primeknit, un model unisex care reușește să se încadreze perfect într-o ținută feminină casual, cu o rochie de vară, dar și cu una masculină, cu pantaloni scurți și un tricou sau o cămașă.

Mai mult, acest model de pantofi sport poate fi luat și în vacanță sau în evadările de weekend în diferitele excursii pe care le-ai planificat în această vară.

Adidas Superstar 80’s Primeknit este un model low top, inspirat din lina de ghete de baschet de la Adidas, pe șasiul clasic al liniei Superstar care a făcut deja istorie în domeniul pantofilor sport.

Datorită originilor sportive, modelul are încorporate atribute de confort pe care le-au apreciat toți cei care l-au experimentat. Tocmai datorită acestui confort, Adidas Superstar 80’s Primeknit este recomandat pentru o purtare intensivă.

Design-ul cool, diferit de cel prin care s-a consacrat linia Superstar aduce o prospețime aparte modelului Adidas Superstar 80’s Primeknit, iar materialul din care este construit pantoful este o alternativă foarte bună pentru încălțămintea de vară. Oferă o ventilație foarte bună a piciorului.

Un alt atribut foarte important al acestui model este raportul calitate-preț pe care îl oferă. Durabilitatea este de asemenea una foarte bună, pantoful păstrându-și caracteristicile de confort chiar și după perioade îndelungate de purtare intensivă.

Din punctul de vedere al întreținerii, Adidas Superstar 80’s Primeknit se curăță ușor. Materialul textil din care este construită partea superioară se păstrează foarte bine și reușește să respingă murdăria. Tot datorită acestui material modelul rezistă foarte bine și la programele dedicate pantofilor sport de la mașinile de spălat rufe.

Pentru un pantof sport de zi cu zi, Adidas Superstar 80’s Primeknit întrunește atributele de durabilitate, confort, întreținere și stil. Se poate încadra perfect și în garderoba de vacanță.

Citește mai mult
Încă puțin și începe perioada vacanțelor, moment perfect pentru a petrece mai mult timp afară, pentru a acorda mai multă atenție activităților sportive preferate. Bineînțeles, intervin și planurile de vacanță, sejururi la mare sau la munte, dar indiferent de destinație sau de planuri, vezi oferta noastră de mingi de fotbal! În cazul în care alegi […]
Ofera un calificativ
(0 voturi)

Încă puțin și începe perioada vacanțelor, moment perfect pentru a petrece mai mult timp afară, pentru a acorda mai multă atenție activităților sportive preferate. Bineînțeles, intervin și planurile de vacanță, sejururi la mare sau la munte, dar indiferent de destinație sau de planuri, vezi oferta noastră de mingi de fotbal!

În cazul în care alegi o minge de fotbal pentru divertisment, s-ar putea să neglijezi calitățile pe care ar trebui să le aibă, dar dacă te pricepi puțin la „sportul rege”, cu siguranță vei dori o minge care se încadrează în anumite standarde. La ce ar trebui să fii atent atunci când „analizezi” mingi de fotbal în vederea achiziției? Ne-am gândit noi la câteva elemente!

Mărimea corectă

Dacă vrei să schimbi pase cu cei mici, atunci orientează-te către mărimile corespunzătoare. De obicei, copiii până la vârsta de 7-8 ani au nevoie de mărimea trei, după care pot trece la mărimea patru, în timp ce adolescenții și adulții pot schimba pase cu o minge de mărimea cinci. Deși pentru a schimba câteva pase pe plajă, mărimea nu este importantă, dacă cei mici joacă fotbal organizat, la un club, ar trebui aleasă o minge de dimensiunea celor cu care se antrenează și joacă meciurile oficiale.

Materialul

Dacă vrei o minge pentru activități ușoare de vacanță, poate cea mai bună alegere ar fi una de cauciuc. Totuși, acest material nu se pretează pentru meciuri, deoarece o minge de fotbal de cauciuc presupune și o manevrare diferită. Alte variante de materiale ar fi PVC-ul sau pielea. Mingile din piele sunt cele mai scumpe, dar nu sunt recomandate pentru a fi folosite în umezeală. Pielea absoarbe apa și îngreunează mingea.

Greutatea

De obicei, jucătorii amatori se orientează către o minge ușoară, deoarece favorizează șuturile puternice și permit un joc mai în viteză. Mingile mai grele nu sunt recomandate amatorilor deoarece presupun provocări speciale și un nivel mai ridicat al aptitudinilor fotbalistice.

Citește mai mult
Vara presupune condiții speciale pentru sportivi, iar alergătorii nu fac excepție. Așadar dacă plănuiești să nu-ți întrerupi antrenamentele și participările la competițiile organizate pentru sportivii amatori din această vară, ar trebui să te dotezi cu o pereche de adidași de alergare adaptați condițiilor estivale. Adidașii de alergare sunt cel mai important element al echipamentului. Ei […]
Ofera un calificativ
(0 voturi)

Vara presupune condiții speciale pentru sportivi, iar alergătorii nu fac excepție. Așadar dacă plănuiești să nu-ți întrerupi antrenamentele și participările la competițiile organizate pentru sportivii amatori din această vară, ar trebui să te dotezi cu o pereche de adidași de alergare adaptați condițiilor estivale.

Adidașii de alergare sunt cel mai important element al echipamentului. Ei asigură aderența la teren, dar și confortul piciorului atletului, calitate esențială, mai ales în cursele de anduranță. Așadar, dacă plănuiești să achiziționezi o pereche nou pentru sezonul de vară, ar trebui să ai în vedere, câteva calităși care vor face diferența atât în timpul antrenamentelor, cât și în timpul comptițiilor.

Ventilarea

Caracterisiticile vremii de vară impun o pereche de adidași de alergare foarte bine ventilați. Așadar, orientează-te către modele construite din materiale care asigură această calitate. În acelși timp, ar trebui să observi dacă sunt prevăzuți cu guri speciale de aerisire. În caz contrar, piciorul își va transpira excesiv iar, în curse lungi riști răni severe.

Materiale ușoare

Un pantof de alergare pentru vară trebuie să ajute atletul, nu să devină o povară. În timpul curselor de anduranță, cum ar fi un semi-maraton sau un maraton orice gram în plus contează. Așadar, testează greutatea pantofului de alergare. O pereche potrivită ar trebui să îți ofere senzația că alergi desculț.

Model adecvat terenului

Dacă alergi pe mai multe tipuri de teren, este recomandat să ai câte o pereche corespunzătoare pentru fiecare. Pentru asfalt și piste adidașii de alergare au anumite caracteristici și o configurație adecvată a tălpii, în timp ce pentru alergarea pe teren accidentat este nevoie de o cu totul altă configurație pentru a putea beneficia de condițiile optime de siguranță.

Pentru a obține cel mai bun confort al piciorului, este recomandat să porți și șosete dedicate pentru alergare. Diferența se va resimți la turele lungi.

Citește mai mult
Brandul german de echipamente sportive își construiește o prezență din ce în ce mai greu de ignorat în moda străzii. După modele emblematice, cum ar fi Adidas Superstar care rămân în „lumina reflectoarelor”, apar o serie de alte modele adaptate vremurilor. Printre acestea, cu un design modern și materiale inovative, Adidas EQT Support ADV este […]
Ofera un calificativ
(0 voturi)

Brandul german de echipamente sportive își construiește o prezență din ce în ce mai greu de ignorat în moda străzii. După modele emblematice, cum ar fi Adidas Superstar care rămân în „lumina reflectoarelor”, apar o serie de alte modele adaptate vremurilor.

Printre acestea, cu un design modern și materiale inovative, Adidas EQT Support ADV este un candidat serios pentru outfiturile cool pregătite pentru sezonul de primăvară-vară 2018.

Inspirați din încălțămintea de alergare, Adidas EQT Support ADV, adaptează nevoia de confort și siguranță a alergătorului de anduranță la cerințele străzii. Astfel, s-a ajuns la un pantof sport confortabil, care se adaptează foarte bine oricărui tip de picior. Conceptul și materialele folosite s-au completat în așa fel încât pantoful să ofere o ventilație optimă a piciorului, element esențial pentru asigurarea confortului îndelungat, în special în perioada verii.

Clienții noștri care au achiziționat deja acest model i-au apreciat atributele de confort, dar și designul modern. Majoritatea au spus că designul a fost principala motivație pentru care au ales acest model în momentul efectuării comenzii pe site. După ce au primit coletul și au purtat de câteva ori pantoful sport, au apreciat calitatea materialelor dar și durabilitatea.

Adidas EQT Support ADV s-au demonstrat foarte fiabili în condițiile unei purtări intensive. De asemenea, au fost apreciați și pentru că sunt foarte ușori, ceea ce le accentuează proprietățile de confort.

Modelul actual este o reeditare a Adidas EQT ADV din 1991 în care au fost încorporate elementele tehnologiei moderne de construcție a pantofilor sport astfel încât să se adapteze cerințelor cumpărătorului modern.

Datorită atributelor care recomandă acest model, dar și pentru că este un model perfect pentru look-uri casual de primăvară-vară, am decis să îl introducem în lista de produse dedicate reducerilor de primăvară. Așadar, puteți achiziționa Adidas EQT Support ADV la un preț special.

Citește mai mult
Adidas vine cu o a doua parte a campaniei „Run The Game” prin care provoacă atleți de top din diverse sporturi să folosească alergarea în antrenamentele lor. Scopul este acela de a demonstra avantajele alergării dar și modul în care o pereche de pantofi sport de alergare poate să susțină un antrenament eficient, cu beneficii […]
Ofera un calificativ
(0 voturi)

Adidas vine cu o a doua parte a campaniei „Run The Game” prin care provoacă atleți de top din diverse sporturi să folosească alergarea în antrenamentele lor. Scopul este acela de a demonstra avantajele alergării dar și modul în care o pereche de pantofi sport de alergare poate să susțină un antrenament eficient, cu beneficii pe termen mediu și lung.

Provocarea a fost lansată către Gareth Bale, Caroline Wozniacki, Damian Lillard, James Harden și Beauden Barnett. Aceștia au descoperit cum un model de top de pantofi de alergare creat de specialiștii Adidas, Alpha Bounce Beyond, poate să-i ajute să-și ducă jocul la următorul nivel.

Noua generație din seria de pantofi sport de alergare Adidas Alpha Bounce Beyond, a fost lansată la finalul lunii martie. Modelul vine cu o serie de inovații destinate atleților profesioniști, dar de care pot profita și sportivii amatori care vor să-și descopere potențialul în sportul pe care îl practică. Fie că este vorba de alergare propriu-zis-, sau de alergare ca antrenament pentru îmbunătățirea performanțelor dedicate altor sporturi.

Adidas reușește odată cu Alpha Bounce Beyond o fuziune interesantă și care se demonstrează a fi eficientă între designul progresiv, funcționalitate și estetică. Prin design, modelul inspiră forță și performanță, în timp ce funcționalitatea transformă pantoful sport într-un accesoriu indispensabil în folosirea alergării ca instrument de antrenament.

Tocmai pentru a sublinia utilitatea alergării ca instrument de antrenament, indiferent de sport, Adidas a lansat provocarea către sportivi din diferite ramuri: fotbal, tenis, baschet și rugby. Astfel, noul model de pantofi sport pentru alergare a avut ocazia să-și demonstreze versatilitatea și adaptabilitatea la diferitele tipuri de antrenament adoptate de sportivii provocați.

Citește mai mult