Ofera un calificativ
  • 0.00 / 5 5
(0 votes)

Adidas vine cu o a doua parte a campaniei „Run The Game” prin care provoacă atleți de top din diverse sporturi să folosească alergarea în antrenamentele lor. Scopul este acela de a demonstra avantajele alergării dar și modul în care o pereche de pantofi sport de alergare poate să susțină un antrenament eficient, cu beneficii pe termen mediu și lung.

Provocarea a fost lansată către Gareth Bale, Caroline Wozniacki, Damian Lillard, James Harden și Beauden Barnett. Aceștia au descoperit cum un model de top de pantofi de alergare creat de specialiștii Adidas, Alpha Bounce Beyond, poate să-i ajute să-și ducă jocul la următorul nivel.

Noua generație din seria de pantofi sport de alergare Adidas Alpha Bounce Beyond, a fost lansată la finalul lunii martie. Modelul vine cu o serie de inovații destinate atleților profesioniști, dar de care pot profita și sportivii amatori care vor să-și descopere potențialul în sportul pe care îl practică. Fie că este vorba de alergare propriu-zis-, sau de alergare ca antrenament pentru îmbunătățirea performanțelor dedicate altor sporturi.

Adidas reușește odată cu Alpha Bounce Beyond o fuziune interesantă și care se demonstrează a fi eficientă între designul progresiv, funcționalitate și estetică. Prin design, modelul inspiră forță și performanță, în timp ce funcționalitatea transformă pantoful sport într-un accesoriu indispensabil în folosirea alergării ca instrument de antrenament.

Tocmai pentru a sublinia utilitatea alergării ca instrument de antrenament, indiferent de sport, Adidas a lansat provocarea către sportivi din diferite ramuri: fotbal, tenis, baschet și rugby. Astfel, noul model de pantofi sport pentru alergare a avut ocazia să-și demonstreze versatilitatea și adaptabilitatea la diferitele tipuri de antrenament adoptate de sportivii provocați.

Mai multe in această categorie: Seria New Balance 574 primește modele noi în urma unei colaborări cu Swarovski » Reebok și Cottweiler colaborează pentru o colecție primăvară-vară 2018 inspirată din maratoanele în deșert » Ce aduce nou tehnologia PrimeKnit de la Adidas pentru pantofii de alergare? » Reebok încheie un parteneriat inovativ cu Victoria Beckham » Adidas lansează mingea de fotbal oficială pentru Campionatul Mondial FIFA 2018 din Rusia » Nike dezvoltă echipamente de alergare performante pentru vreme rece » Divizia adidas Tennis lansează o nouă colecție de pantofi sport » Reebok ar putea scoate pe piață o linie de pantofi sport din plante » Cum a ajuns New Balance de la un producător de branțuri, un simbol al încălțămintei de stradă ? » adidas Ultra Boost fără șireturi, un pantof sport care te poate face să alergi un maraton » Îți plac pantofii sport New Balance? Află câteva lucruri interesante din istoria lor! » Adidas prezintă lumii primul pantof sport creat la o imprimantă 3D » Nike provoacă recordul mondial la maraton cu pantofii de alergare Zoom Vaporfly Elite » Ghetele de baschet James Harden de la Adidas, vin cu o nouă perspectivă asupra jocului » Puma Rebound, pantoful sport perfect pentru un look street chic » Momente importante în istoria ghetelor de fotbal » Alegerea pantofilor sport pentru antrenamente complexe » Linia adidas Tennis propune noua colecție de pantofi sport Barricade Boost 2016 » Căldură și confort pentru iarnă cu ghetele Adidas » Adidașii pentru bărbați: unde, când și cum îi poți purta » Cum deosebești adidașii originali de cei „fake”? » Adidas Gazelle, look-ul cool al verii 2015 » Adidas Superstar, cool din 1969 încoace » Cauți un outlet de pantofi sport? Cum îl recunoști pe cel mai bun? » Cizme de damă călduroase, perfecte pentru sezonul rece » Cum alegi cei mai buni bocanci pentru iarnă? » Încălțămintea potrivită, esențială pentru antrenamente confortabile »
Postarea Precedentă De ce Puma ST Runner este o alegere cool pentru această primăvară?
Urmatoarea Postare Adidas EQT Support ADV, o variantă bună pentru outfiturile din acest sezon

Lasă un răspuns